Neuro­psykiatriset valmentajat Sari ja Henna

Neuro­psykiatriset valmentajat Sari ja Henna

Meillä on monipuolisesti kokemusta erilaisten ryhmien kanssa työskentelystä, muun muassa näillä aloilla:

Lastensuojelulaitostyö, perhetyö, itsenäistyneiden nuorten ohjaus, maahanmuuttajien kotouttamispalvelut, pitkäaikaistyöttömien sekä vankilasta vapautuneiden ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ohjaaminen, varhaiskasvatustyö päiväkodeissa, kasvatustyö koulussa, neuropsykiatrinen valmennus avohuollon asiakkaille ja tukiperhetoiminta.

Sari

Olen Sari, nelikymppinen yhden aikuisen pojan ja kahden teinin äiti.

Koulutustaustaltani olen lähihoitaja, sosionomi AMK, neuropsykiatrinen valmentaja, kokemusosaaja ja parhaillaan opiskelen sosionomi YAMK opintoja SAMK-kampus Porissa. Olen käynyt myös yrittäjäkoulutuksen. Työskentelytapani on ratkaisukeskeinen, ja pyrin kehittämään itseäni koko ajan.

Pidän tärkeänä ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ennaltaehkäisevää työtä moniammatillisesti. Tällä hetkellä esimerkiksi kouluissa ei ole saatavilla riittävää tukea eikä nepsy-tietous ole tarpeeksi kattavaa. 

Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet!

Henna

Olen Henna, 38-vuotias kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen sosionomi AMK, nepsy-valmentaja sekä seksuaalineuvoja. Työotteeni on voimavarakeskeinen ja innostava. Etsin yhdessä asiakkaan kanssa keinoja arjen haasteiden selättämiseksi. Hyödynnän asiakaskohtaamisissa erilaisia menetelmiä, kuten ARTia (Aggression Replacement Training) ja SomeBodya (kehotietoisuus).

Uskon positiivisen kannustamisen voimaan, selkeiden rajojen ja sääntöjen asettamiseen sekä itsensä kuuntelemisen tärkeyteen. Jokainen ihminen on arvokas omana itsenään.