Minä olen nepsy – valmennus

On lämminhenkinen ja voimauttava valmennus sinulle, jolla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Valmennuksen avulla opit ymmärtämään itseäsi ja toimintatapojasi paremmin. Valmennus sisältää neljä erilaista harjoitusta, aina arjen haasteiden tunnistamisesta kuuntelemisen harjoittelemiseen.

Tässä valmennuksessa saat kaikki materiaalit automatisoidusti kerralla, heti maksun suoritettuasi.

39.00

Nepsypiirteisen henkilön arki voi olla haasteellista. Hahmottamisen tai sosiaalisten tilanteiden vaikeudet saattavat hakaloittaa niin arkea kuin oman elämän hallintaakin.  Vaikeudet voivat keskittyä esimerkiksi opiskeluun, ruuanlaittoon tai ihmisisuhteisiin. Tämä valmennus on suunnattu neuropsykiatrisia erityispiirteitä, kuten esimerkiksi autismin kirjon piirteitä, tarkkaavaisuuden ja/tai ylivilkkauden häiriöitä omaaville nuorille ja aikuisille. Valmennuksessamme opit tunnistamaan arkesi haasteet paremmin ja ymmärtämään itseäsi hieman enemmän. Käsittelemme parempaan arkeen ja elämänlaatuun liittyviä taitoja ja tuntemuksia konkreettisesti ja havainnollistavien esimerkkien kautta. Autamme sinua parantamaan itsetuntoasi ja sosiaalisia taitojasi. Nämä ovat ratkaisevassa asemassa tuottamassa mielekkyyttä ja laatua arkeen.

Opi johtamaan itseäsi ja kuuntelemaan toisia

Heikko itsetunto vaikuttaa elämänlaatuun ja kokemukseen siitä, pystyykö samoihin asioihin kuin muut. Valmennuksessa autamme sinua kehittämään omaa käsitystäsi itsestäsi positiiviseen suuntaan. Autamme sinua hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Uusia tilanteita tulee vastaan jatkuvasti ja ne voivat jännittää sekä aiheuttaa ahdistusta. Asioiden hoitaminen ihmisten kanssa kasvotusten ja puhelimitse on välttämätöntä arjessa, mutta voi tuottaa ahdistusta ja vaikeuksia henkilölle, jolla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Valmennuksessa harjoittelemme arkisten asioiden hoitamiseen liittyvistä tilanteista selviytymistä. Tarjoamme neuvoja ja työkaluja, joilla pystyt paremmin hallitsemaan omaa elämääsi. Valmennuksen tärkeimpiä teemoja ovat oman käyttäytymisen syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen ja arjen hallinta. Arjessa ja elämässä tilanteet tulevat vastaan usein ennakoimattomasti. Valmennuksessamme käsittelemme sitä, kuinka ohjata omaa käyttäytymistään niin, että arki ei tunnu kaaokselta, josta on vain jotenkuten selviydyttävä. Suunnittelemamme harjoitukset auttavat kohtaamaan rutiinien rikkoutumisesta johtuvan ahdistuksen ja pärjäämään sen kanssa. Kuvittele, kuinka voit onnitella itseäsi: sinä selvisit siitä! Harjoittelemme valmennuksessa myös sosiaalisia taitoja, kuten toisten kuuntelemista. Kuunteleminen on taitolaji, jossa kaikilla meistä lienee opittavaa. Se on samalla yksi tärkeimmistä sosiaalisista taidoista. Jos sinusta tuntuu siltä, että sinua ei ymmärretä, voi se johtua siitä, että sinua ei ole kuunneltu riittävän tarkasti. Harjoittelemalla muiden kuuntelemista opit samalla, kuinka tulla itse kuulluksi paremmin.

Sinun vahvuuksillasi eteenpäin

Lämminhenkisessä ja voimauttavassa valmennuksessamme opit keinoja, joilla teet arjesta muutakin kuin selviytymistä ja opit tuntemaan itseäsi paremmin. Haluamme auttaa sinua hyväksymään itsesi ja erityispiirteesi, ja arvostamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Omat ainutlaatuiset vahvuutesi auttavat sinua ottamaan oman elämäsi hallintaasi. Me autamme sinua löytämään nuo vahvuudet!

Tuotearvostelut

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minä olen nepsy – valmennus”