Ennakointi ja siirtymätilanteiden minivalmennus

Tämä minivalmennus antaa sinulle käytännönläheisiä vinkkejä ja harjoituksia yleisimpiin ennakoinnin ja siirtymätilanteiden haasteisiin. Ennakointi- ja siirtymätilanteet valmennus tarjotaan myös yhtenä osa-alueena viiden viikon mittaisissa Arki sujuvaksi – valmennuksissa.  Minivalmennus sopii kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Tässä valmennuksessa saat kaikki materiaalit automatisoidusti kerralla, heti maksun suoritettuasi.

15.00

Siirtymätilanteet aiheuttavat monessa perheessä haasteita ja hankaluuksia. Tämä näkyy levottomuutena, kiukkuisuutena, uhmakkuutena, itkuisuutena tai jopa aggressiona. Siirtymätilanteilla tarkoitetaan sitä, kun lapsi siirtyy tekemisestä toiseen esimerkiksi legoilla leikkimisestä lounaan ääreen. Toisinaan myös kiva tekeminen kuten yllättäin tapahtuva lähtö huvipuistoon tai rannalle saa lapsen hermostumaan. Lapsi elää hetkessä ja siirtymätilanteessa sen hetkisestä tekemisestä on siirryttävä tekemään jotain muuta. Rutiinit luovat turvaa ja luottamusta.

Ennakoimalla sujuvampaan arkeen

Inhoaako lapsi yllätyksiä? Miten onnistuu syömään tuleminen? Entä ulos lähteminen? Raivoaako lapsi yllättävistä asioista? Jumittaako? Tuntuuko ettei mikään uusi asia onnistu?  Siirtymätilanteissa ennakointi on ensiarvoisen tärkeää. Kun lapsi oppii vanhemman tukemana, kuinka ennakoida lähtöjä ja päivän rutiineja, se auttaa koko perhettä. Nepsylapselle muutokset voivat olla erityisen vaikeita ja lapsi tarvitseekin aikuiselta tukea, ennakointia ja ohjausta päästäkseen asioissa eteenpäin. Lasta helpottaa, kun hän tietää etukäteen mitä tulee tapahtumaan. Tässä valmennuksessa esittelemme konkreettisia keinoja, joilla tukea lapsen selviytymistä arjessa.

Tuotearvostelut

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ennakointi ja siirtymätilanteiden minivalmennus”