Miksi halusimme tuoda Nepsy-valmennukset verkkoon?

Aiemmin teimme yhdessä nepsy-valmennuksia asiakkaiden toimintaympäristöissä toiminimen kautta. Eräänä iltana vuonna 2015 ajellessamme asiakkaan luota kotiin Sarilla välähti idea verkkovalmennuksesta. Siltä istumalta Sari soitti edellä ajavalle Hennalle, joka innostui asiasta heti! Pidemmän matkan takaa kotiin ajellessa oli aikaa pohtia ja ideoida. Keskustellessamme huomasimme, että tämähän on juuri sitä mitä asiakkaat ovat tiedostamattaan toivoneet.

Osakeyhtiö oltiin aikeissa perustaa jo pari vuotta sitten, mutta elämähän ei aina mene siten kuin suunnittelee. Edeltävän yrityksen, palkkatyön ja perhe-elämän haasteet siirsivät yrityksen perustamista muutamaankin kertaan. Mielikuvaa verkkovalmennuksesta pyöriteltiin tuhansia kertoja, yksin ja yhdessä. Parhaat ajatukset kypsyvät vuosien aikana. Olihan se yritys lopulta perustettava, sillä loistava idea ei jättänyt rauhaan edes lomilla. Näin syntyi, pitkän mietinnän jälkeen, Neurous Oy.

Kotiin tehtävä nepsy-valmennus on arvokasta, jos siihen ei saa maksusitoumusta. Kaikilla taas ei ole edes halua tai kiinnostusta kasvokkain tehtävään valmennukseen. Tarjoamamme verkkokaupan kautta ostettava valmennus mahdollistaa nepsy-palvelujen saatavuuden yhä useammalle, ja on toisille myös mielekkäämpi tapa vastaanottaa valmennusta. Yksi verkkovalmennuksen hyvistä puolista on se, ettei se sido sinua tiettyyn aikaan ja paikkaan. Valmennusta voit tehdä juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii!