Täältä tullaan!

Ihmisellä pitää olla unelmia. Ne voivat olla suuria ja lähes saavuttamattomissa olevia tai pieniä ja helposti toteutettavissa. Unelmoinnin tehtävä on pitää yllä mielikuvaa jostakin itselle mukavasta asiasta tai tapahtumasta, joka mahdollisesti toteutuu sitten joskus tulevaisuudessa. Jostakin sellaisesta, joka saa perhoset lepattelemaan vatsassa, hymyn yltämään korviin saakka ja silmät tuikkimaan tyytyväisyydestä. 

Unelman ei tarvitse edes toteutua luodakseen unelmoijalleen mielihyvän tunteita. Vaan entäs, jos se kuitenkin toteutuu? Millaisia tunteita ihminen voikaan siinä hetkessä elää ja kokea?

Neurous Oy:n osakkaiden Hennan ja Sarin monen vuoden unelma on käynyt toteen. Ei ollenkaan helposti. Eikä nopeasti. Matkan varrella on ollut isoja ja pieniä kiviä. Toisinaan oli uitava valtamerenkin yli. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Useita kokemuksia rikkaampina. Intoa entistä enemmän puhaltaen ja taskut täynnä uusia ideoita.

Unelman saavuttaminen vei aikaa, mutta ajatus Neurous Oy:stä ei koskaan kokonaan hiipunut. Vaikeudet ovat voitettavissa. Perhosten parvi todellakin lepattelee nyt vatsassa, varovainen hymy yltää kohta korviin ja silmissä tuikkii innostus. 

Lopultahan kyse on vain siitä, että antaa ensin itselleen luvan unelmoida. 

Yhteisposeeraus