Varaa henkilö­­kohtainen valmennusaika etä­­yhteydellä

Haluatko keskustella valmentajan kanssa henkilökohtaisesti arkeesi vaikuttavista nepsyhaasteista?

Meidän kanssamme voit keskustella etäyhteyden välityksellä. Ajanvarauspalvelussamme voit valita kalenterista vapaana olevan ajan sekä millaiseen tilanteeseen toivot saavasi meiltä apua. Yhteydenottotavan saat valittua palveluvalikosta.

Toivomme, että valitset sinulle tutun yhteystavan, jotta palvelu toimii sujuvasti.

Palvelun hinta on 69 €.

Loading...

Etäyhteyttä varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni kuvan ja äänen jakamista varten.

Valmennuksen kesto on 45 minuuttia, jonka aikana käymme läpi tilannettasi ja annamme sinulle käytännönläheisiä neuvoja ja vinkkejä.

Halutessasi voit myös etukäteen kuvailla lisätietokohtaan lyhyesti minkälaiseen tilanteeseen toivot meiltä apua, jotta voimme koota sinulle sopivan materiaalin valmiiksi.

Tilauksen tehtyäsi valmentaja ottaa sinuun yhteyttä varaamanasi aikana, mikäli maksu on suoritettu. Ajanvarauksen maksutapana on vain ennakkomaksu. Hinta sisältää arvonlisäveron. Mahdolliset alennukset ja sen saamiseen myönnetyt ohjeet ilmoitetaan tuote- tai kampanjakohtaisesti. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Ajanvaraukseen pätevät samat tilaus- ja toimitusehdot, kuin muihinkin tuotteisiimme.